Molt content de poder formar part de la «Familia» en aquesta segona temporada.

Dilluns, 1 d’octubre, va començar el rodatge de la segona temporada de la sèrie «Benvinguts a la família», la comèdia d’aventures amb tocs de misteri i intriga, produïda per Filmax, creada per Pau Freixas i Iván Mercadé i dirigida per Paco Caballero, Alejandro Marzoa i Marc Crehuet, que TV3 té previst estrenar el 2019.

Ja s’ha començat a rodar l’esperada segona temporada de «Benvinguts a la família«. A l’Àngela, interpretada per l’actriu Melani Olivares, i a tota la seva família ja els esperen més sorpreses, perquè en aquesta nova tongada de capítols la història de la família Navarro arriba marcada per la tornada del Manu, l’exmarit de l’Àngela, pare fugit i germà del Nando, i una figura totalment absent des de fa deu anys. Aquest retrobament posarà a prova la unitat familiar, que haurà de comprovar si realment la sang és el vincle indestructible, si la família és el lloc on sempre pots tornar o si tothom es mereix una segona oportunitat.

Yolanda Ramos i Iván Massagué completen el repartiment principal d’actors, juntament amb Olivares.

La trama

Tot i els enganys inicials, la veritable raó del retorn del Manu és demanar ajuda a l’Àngela i els seus. Una família d’estafadors perillosos encapçalada per la Teresa, una jove amb qui el Manu va tenir un passat romàntic, el persegueix perquè diu que els va robar un anell molt valuós. Tot i que se’n declara innocent, els protagonistes de la sèrie es veuran embolicats en un seguit de situacions catastròfiques per poder pagar el deute del Manu i salvar-lo de la seva «segona família».

De l’èxit de la primera temporada a l’estrena mundial a Netflix

La primera temporada de la sèrie es va estrenar el 22 de gener, amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%. Amb aquestes xifres es va convertir en la millor estrena d’una ficció a TV3 dels últims deu anys. Durant els 13 capítols de la primera temporada, la sèrie va liderar la franja amb una mitjana de 483.000 espectadors i un 16,5% de quota. A més, en l’anàlisi qualitativa, la sèrie està valorada amb un 7,8 pel panell GfK.

El 27 de juliol, la comercial americana Netflix va estrenar aquesta sèrie. Va ser la primera vegada que aquesta plataforma adquiria els drets d’estrena única a tot el món d’una ficció de Televisió de Catalunya.